Pohrana dokumentacije, sređivanje i uništavanje | ArhivTrezor

Nazovite +385 1 6177 777 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

iron mountain logo

Poštovani poslovni partneri,
iznimno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da je Arhiv Trezor postao dio najvećeg svjetskog
dokumentacijskog pružatelja usluga.
Za više detalja otvorite link. http://www.ironmountain.com/about-us/history

Izjava o zaštiti osobnih podataka

 

Prilikom zaprimanja Vaših osobnih podataka poštujemo odredbe propisane " UREDBA (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA (GDPR) od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka)".

Tvrtka Arhiv-trezor d.o.o. implementirala je i usvojila Politiku zaštite osobnih podataka u svakodnevnom poslovanju među unutarnjim i vanjskim zainteresiranim stranama tvrtke. Poduzeli smo tehničke i organizacijske mjere da bismo vaše podatke zaštitili od izmjena ili neovlaštenog pristupa.

Vaše osobne podatke prikupljamo u svrhu:

  • obrade prijava Vaše zainteresiranosti za traženom uslugom
  • osiguranja pružanja tražene usluge

Po zaprimanju Vašeg upita podaci se prosljeđuju našem Prodajnom predstavniku koji će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku na navedene podatke, potom Vaši podaci po preuzimanju automatski se brišu iz navedenog obrasca tj. pohrane. Daljnju komunikaciju ostvarujete direktno sa Prodajnim predstavnikom te ukoliko se ne ostvari svrha kontakta Vaši podaci se trajno brišu iz pohranjenih memorija.

Zahvaljujemo se na Vašem poslanom upitu.

  

Ove web stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Više informacija Prihvaćam kolačiće