Pohrana dokumentacije, sređivanje i uništavanje | ArhivTrezor

Nazovite +385 1 6177 777 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Usluge Uništavanje dokumentacije

iron mountain logo

Poštovani poslovni partneri,
iznimno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da je Arhiv Trezor postao dio najvećeg svjetskog
dokumentacijskog pružatelja usluga.
Za više detalja otvorite link. http://www.ironmountain.com/about-us/history

Sigurno uništavanje dokumentacije

Sve stroža regulativa glede zaštite podataka znači da se od tvrtki naplaćuju ozbiljne novčane kazne u slučaju neusklađenosti za zahtjevima u pogledu upravljanja povjerljivim podacima i uništavanjem podataka. Arhiv-Trezor pomaže prihvatiti rizik, da se ne opterećujete cjelokupnim procesom izdvajanja dokumenata s dospjelim rokovima čuvanja.

Uništavanje dokumentacije

Arhiv-Trezor nudi kompletnu uslugu rezanja i uništenja dokumenata, uz sigurnost u svakoj fazi. Zajedno s vama ćemo osmisliti i realizirati siguran program za uništavanje dokumenata, koji je primjeren vašoj djelatnosti.

Svakodnevna usluga

Usluga bez bilo kakvog ometanja, sa spremnicima za odlaganje koji se plombiraju, koji su postavljeni u vašem uredu i koje skupljamo u redovitim intervalima. Jednostavno ubacite sve svoje dokumente u spremnik, kao dio vašeg programa za sigurno uništavanje. Ostalo je naša briga.

Periodično raščišćavanje

Možemo doći u vaš uredski prostor i uništiti sve dokumente koje nije potrebno dalje čuvati. Bilo da vam je potrebna planirana eksterna usluga ili jednokratno raščišćavanje, ukoliko želite sigurno i ekonomično rezanje i uništavanje dokumenata možete se osloniti na Arhiv-trezor.

Mi vam osiguravamo:

  • Sigurnost u svakoj fazi - kroz upravljanje svakim korakom, nudimo sigurnost tijekom cjelokupnog procesa, od prikupljanja do uništavanja i recikliranja
  • Zakonska usklađenost - zbog sve veće zakonske regulacije u kategoriji zaštite podataka, možemo pomoći u upravljanju sukladno zakonu o zaštiti podataka, kroz izdavanje potvrde o uništenju.
  • Povećanje produktivnosti zaposlenih - svedite vremenski gubitak na minimum i osigurajte da se vaše osoblje može fokusirati na svoje osnovne radne zadatke
  • Jednostavno uvođenje - organizacija i brz i jednostavan rad s rješenjem koje točno odgovara vašim potrebama
  • Potpuna pokrivenost na nivou cijele Hrvatske

  

Ove web stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.
Više informacija Prihvaćam kolačiće